Dega
  • Firma
    • O firmie
    • Jakość
    • Nagrody
    • Praca
  • Produkty
  • Nowości
  • Kontakt
    • Dane adresowe
    • Osoby kontaktowe
  • Przepisy
pl
  • EN
  • PL

Ryby opiekane

  • Sałatki
    • Kuchnie świata
    • Sałatki rybne
    • Sałatki mięsne
    • Sałatki śledziowe
    • Sałatki warzywne
  • Wyroby rybne
    • Filety i krajanki w sosach
    • Galarety
    • Ryby w zalewach
    • Ryby opiekane
  • Konserwy
    • Hummus
    • Paprykarze
    • Pasztety
    • Sałatki
  • Pasty
    • Pasty
  • Trendy smaki
    • Trendy produkty
Powrót

Dostępne gramatury

500 g
1 kg
3 kg

Ryba (śledź) po grecku

Kawałki filetów ze śledzia w sosie greckim. Główne składniki sosu to: marchew, cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy oraz przyprawy.

Zobacz także

Nowość

Ryba (srebrzyk) po węgiersku z jalapeno

Nowość

Ryba (srebrzyk) w sosie leczo

Nowość

Ryba (srebrzyk) po grecku

Nowość

Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej

Copyright © Dega

Dega

Projekt: IguanaStudio